مرکز اسناد و مطالعات تاريخي در ساختمان فيل باني نياوران

مسعود شريفي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)ضمن بيان اين مطلب افزود: به کوشش مديران پيشين کاخ نياوران فضايي براي نگهداري اسناد تاريخي نياوران تهيه شده بود.

وي با بيان اين که فضاي پيشين فقط يک فضاي آرشيوي بود بيان داشت: هم‌اکنون توسعه اين مرکز اسناد به صورت يک مرکز پژوهشي، مطالعاتي و مرکز آرشيوي کاربردي در مجموعه نياوران در دست اقدام است.

وي اضافه کرد: با توسعه مرکز اسناد علاوه بر نگهداري اين اسناد به طور استاندارد، پژوهشگران و دانشجويان مي‌توانند به شکل بهينه از اين مرکز اسناد و مطالعات تاريخي استفاده و بهره ببرند.

به گفته اين مقام مسئول در مجموعه فرهنگي-تاريخي کاخ نياوران؛ با راه‌اندازي و توسعه اين مرکز، مجموعه و اسناد تاريخي کاخ نياوران، تاريخ شناسي و نياوران شناسي براي تمام جهانيان معرفي مي‌شود.

وي همچنين به انتقال و جابه‌جايي اسناد تاريخي نياوران اشاره کرد و گفت: پس از اين مرحله چيدمان فضاي استاندارد و ايجاد فضاي مطالعاتي و پژوهشي انجام مي‌شود.

شريفي با بيان اين که مجموعه اسناد کاخ نياوران موجود در ديگر مراکز و کاخ‌ها به اين مرکز انتقال داده مي‌شوند افزود: هم‌اکنون در حال رصد کردن اسناد و مجموعه عکس‌هاي تاريخي و انتقال آنها به مرکز اسناد مجموعه نياوران هستيم.

وي در پايان يادآور شد: پيش‌بيني مي‌شود راه‌اندازي مرکز اسناد و مطالعات تاريخي کاخ نياوران در سه ماه اول سال آينده عملياتي شود./119

انتهای پیام/

کد خبر 1388112750